Voetbalkampen

Voetbalschool Wouw

Voetbalkampen

Voetbalschool Wouw organiseert tijdens elke schoolvakantie een voetbalkamp.

Tijdens het voetbalkamp staat plezier voorop.

Het doel van het voetbalkamp is om de speler plezier te laten beleven en het voetballend vermogen te verbeteren. Het zijn twee leuke dagen.

Inhoud van het voetbalkamp:

Trainingen

Tijdens het voetbalkamp worden er trainingen gegeven, die gericht zijn op de technische vaardigheden. De technische vaardigheden vormen een belangrijk onderdeel van het voetbalspel. Met de trainingen gaan we aan de slag om deze technische vaardigheden te ontwikkelen, en zo een speler sterker te maken.

Funactiviteiten

Tijdens het voetbalkamp worden er funactiviteiten aangeboden, die aangepast worden aan het weer. Voorbeelden van funactiviteiten zijn: latje trap, hooghouden, snelste dribbel, hardste schot.

Mini-toernooi

Na de trainingen en de funactiviteiten wordt er een mini-toernooi georganiseerd. De spelers krijgen hier de kans om te laten zien wat zij hebben geleerd, en om het plezier van voetballen voorop te stellen.

Algemene informatie over het voetbalkamp:

  • Het voetbalkamp is van 9.30 uur tot 15.00 uur. 
  • In de zomer treft het een 3-daagse voetbalkamp. Tijdens dit voetbalkamp wordt er een special guest uitgenodigd. 
  • Het voetbalkamp is inclusief eten en drinken.
  • Tijdens het voetbalkamp wordt er een talent van het kamp gekozen door de trainers. Daarnaast komt er ook een winnaar uit de funactiviteiten. Beide gaan naar huis met een beker.
  • Aan het einde van het voetbalkamp wordt er voor iedere speler een rapport ingevuld door de trainers, die de speler ook mee naar huis krijgt. Daarnaast krijgt iedere speler een mooi aandenken aan het voetbalkamp. 
  • Kosten: € 40,00 euro voor de 2-daagse kampen en € 60,00 euro voor de 3-daagse kampen.

Overzicht van de komende Voetbalschool Wouw voetbalkampen.

2024

Schuiven naar boven