Over ons

Introductie

Het verhaal van Voetbalschool Wouw...

Ik ben Jorrit Janssen, geboren op 20-01-1995 en woonachtig in Wouw. In 2014 heb ik Voetbalschool Wouw opgestart, en sindsdien ben ik eigenaar van Voetbalschool Wouw

Voetbalcarriere:

Tot mijn E-jeugd heb ik bij Cluzona gespeeld. Hierna ben ik naar RBC Roosendaal gegaan en heb hier bij de D1 en D2 gespeeld. Na deze twee jaar bij RBC Roosendaal ben ik teruggekeerd naar Cluzona. Momenteel speel ik in een van de senioren elftallen van Cluzona. Naast dat ik zelf voetballend actief ben, heb ik diverse jeugdelftallen getraind, waaronder NAC U14. 

Momenteel ben ik jeugdscout van NAC Breda. 

Opleiding:

Nadat ik mijn diploma op het VMBO theoretische leerweg in 2011 heb behaald op het Gertrudis College, ben ik in 2011 begonnen aan de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 aan CIOS Goes/Breda. Deze opleiding heb ik in 2015 succesvol afgerond. In de vier jaar dat ik deze opleiding volgde, heb ik ook nog andere cursussen gevolgd om mijn expertise te verbreden. Zo heb ik de volgende diploma’s  behaald:

  • EHBO
  • Voetbal Trainingscursus 2
  • Voetbal Trainingscursus 3 Junioren
  • Voetbal Trainingscursus 3 Senioren

Motivatie:

Mijn hele leven ben ik altijd met voetballen bezig geweest. Zo heb ik altijd zelf gevoetbald, en tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen om zelf trainingen te geven. Dit is mij erg goed bevallen, en ik merkte dan ook dat ik hier een passie voor had. Dit is wat ik wilde doen, voetballen combineren met mijn werk. Het was dan ook extra mooi om stage te lopen bij een andere voetbalschool. Sindsdien wist ik dat ik in Wouw ook een Voetbalschool op wilde zetten. 

Schuiven naar boven