Trainers

Trainers en begeleiders

Maak kennis met de trainers en begeleiders van Voetbalschool Wouw

Ian Jansen

CLUB: Cluzona

“Het training geven aan jonge kinderen vind ik heel leuk om te doen. Door middel van oefeningen te geven. Ik streef er naar dat ieder kind naar zijn of haar eigen niveau speelt en probeert beter te worden.”

Lukas Dingemanse

CLUB: Cluzona

“Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs voetbaltechnieken bij te brengen en dat je ze daarbij met plezier ziet spelen en tegelijkertijd ook ziet, dat ze persoonlijke verbeteringen boeken.”

Hidde Kamp

CLUB: Cluzona

“Van jongs af aan doe ik zelf al aan voetbal. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, ze wat bij te leren en te zorgen dat ze hier plezier in hebben! “

Joep Bartels

CLUB: Cluzona

“Het training geven aan jonge kinderen vind ik heel leuk om te doen. Door middel van oefeningen te geven. Ik streef er naar dat ieder kind naar zijn of haar eigen niveau speelt en probeert beter te worden.”

Bjorn Kolmsberg

CLUB: -

“Ik vind het leuk om alle kinderen beter te zien worden en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Met mijn trainingen probeer ik ieder individueel beter te maken, maar plezier is het allerbelangrijkste!”

Bas de Jager

CLUB: SC Welberg

“Voetbal is hetgene wat ik al van jongs af aan het liefst doe en waar ik altijd mee bezig ben. Ik vind het ook geweldig om met kinderen te werken. Het is fantastisch om deze dingen te kunnen combineren!”

Maurits van Oorschot

CLUB: -

“Ik vind het leuk om alle kinderen beter te zien worden. Met mijn trainingen probeer ik ieder kind beter te maken, maar plezier is het allerbelangrijkste!”

 

Rik van Bergen

CLUB: Cluzona

“Mijn doel is om de kinderen te trainen zo dat ze beter worden. Ik vind het erg leuk om vooruitgang bij de kinderen te zien. Ook wil ik dat de kinderen plezier hebben want dit is natuurlijk het belangrijkste.”

Tim Danen

CLUB: Cluzona

“Ik vind het fantastisch om te zien hoe kinderen plezier hebben in voetbal. Ik wil ze ook graag leren om beter te worden, zodat ze zichzelf verder ontwikkelen als voetballer.”

Stijn Braat

CLUB: Cluzona

“Ik vind het erg leuk om met voetbal bezig te zijn. Zo kan ik nog vaker actief met voetbal bezig zijn en ook nog eens kinderen helpen beter te voetballen.”

Sem Raats

CLUB: Cluzona

“Ik vind het heel erg leuk als ik kinderen iets kan leren en dat ik dan daarbij zie dat ze ook nog genieten van het voetballen.”

Thijs Heijnen

CLUB: Cluzona

“Ik vind voetbal het leukste wat er is en ook het leukste om te doen. Daarom lijkt het me heel erg leuk om kinderen te trainen en zo ook wellicht beter te maken in voetbal. Ook vind ik het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen plezier hebben in voetbal omdat dit het belangrijkste is. “

Christian Mous

CLUB: Voorheen TSC, Noordhoek en DVO'60

“Keeperswerk is een vak apart. Om het keepersvak goed onder de knie te krijgen is het belangrijk de juiste technieken te leren, te trainen en te borgen. Bij de trainingen staan plezier en techniek voorop. Dit uiteraard naast de nodige conditie- en krachttraining. Zo hoop ik kinderen gemotiveerd te houden om door te groeien in het keepersvak.”

Stan Luijckx

CLUB: Cluzona

“Wat ik leuk vind is om te helpen met kinderen die aan het voetballen zijn. En dan die kinderen te helpen om beter te worden in voetbal. Maar ook om het leuk te hebben tijdens voetbal zodat ze het altijd met plezier blijven spelen.”

Schuiven naar boven